HART EN INTUÏTIE

Mijn naam is Yvonne Rijnen (1967). Ik woon samen, heb een dochter en voel mij betrokken bij de kinderen van mijn huidige echtgenoot.

 

Verbinding met mensen is voor mij belangrijk in alles wat ik doe. Mensen zijn mijn inspiratiebron, ze maken me nieuwgierig en voeden mijn motivatie. Eigenschappen en kwaliteiten die onder meer bij mij horen zijn integriteit, teamspeler, analytisch, positief kritisch en creatief. In mijn vrije tijd houd ik van reizen, lezen, watersport, yoga, koken en samen zijn. Elke dag geniet ik van de uitdagingen die het leven mij en ons brengt.

 

Naast mijn werk als Effortless coach heb ik een professionele gereedschapskist aan ervaringen. Ik ben vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen en ik begeleid kinderen met diabetisch 1. Natuurlijk zijn er mijn eigen persoonlijke ervaringen en wat ik daaruit heb geleerd. "Niet altijd even makkelijk, maar absoluut de moeite waard".

 

De opleiding Effortless Coaching heeft me enorm geholpen bij mijn eigen persoonlijke ontwikkeling. Het resoneerde sterk en bleek een feest van herkenning. Effortless Coaching  was direct toepasbaar voor zowel mezelf als in de praktijk bij het begeleiden van de mensen waar ik mee werk. Ik ben er tijdens mijn opleiding achter gekomen dat dit is hoe ik wil leven; moeiteloos zonder enige belemmering, zonder oordeel en door de problemen die zich voordoen aan te gaan. Ik geniet nu volop van het leven zoals het zich aan mij voordoet en voel veel meer vertrouwen.  

In mijn sessies sta ik altijd achter je, vooral op de momenten dat het jezelf even niet meer lijkt te lukken. Ik help je ervaren dat er altijd een kracht in je zit om de juiste stappen te zetten in plaats van te vluchten of te vechten. Ervaringen uit het verleden hoeven je toekomst niet te bepalen! Vaak hoor ik ‘dit is me alles waard’ of ‘dit is waar het mijn hele leven al om gaat’, ‘dit is wat ik in dit leven bereiken wil’.

 

Al jong ontdekte ik dat naast mijn ratio vooral mijn hart, mijn intuïtie en mijn verbeelding mij de weg wezen en dat doen ze nog steeds. Het geeft mij de mogelijkheden om mooie oplossingen te vinden en het helpt mij om sferen en situaties juist in te kunnen schatten. Het is mijn leidraad bij het nemen van besluiten en het zetten van nieuwe stappen. Mijn dromen geven mij de kracht om mijn eigen leven te leiden en andere mensen daarbij op weg te helpen.  Ondanks dat ik beschermd ben opgegroeid wilde ik toch mijn eigen koers varen, alle hobbels zelf ervaren. Misschien heb ik niet altijd de meest logische keuzes gemaakt maar wel mijn hart en intuïtie gevolgd waardoor ik trots kan terugkijken op alles wat me heeft gebracht waar ik nu sta.


Dit is hoe ik wil leven; moeiteloos zonder enige belemmering, zonder oordeel en door de problemen die zich voordoen aan te gaan.