VOOR JOU

Effortless Coaching is voor iedereen van 9 jaar tot 88 jaar die een uitdagende situatie wil overwinnen ... als je iets wezenlijks wilt veranderen in je leven, als je daar zelf nog niet in geslaagd bent, als je voelt dat het nu toch echt eens moet gebeuren. De uitdaging ligt vaak niet zozeer in de nieuwe situatie maar in hoe je er als persoon op reageert op basis van je persoonlijke ‘database’ die jouw gedrag voor een groot deel bepaalt.

 

Moeiteloos leven en werken is je eigen ruimte als vanzelfsprekend innemen, je inkomen verdienen met waar je goed in bent en wat je graag doet, direct en open verbinding maken met anderen, vrij geven en ontvangen, intuïtief aanvoelen wat de juiste keuzes zijn, vrijuit kunnen spreken en bewegen op belangrijke momenten, ontspannen, bevredigende resultaten halen in alles wat je doet, diep en vredig kunnen slapen, vervuld zijn in elke situatie.

Effortless Coaching wil ik graag extra onder de aandacht brengen van jongeren en hun opvoeders. Juist in deze tijd, waarin jongeren die vaak al op zoek zijn naar hun eigenheid, nog eens extra worden belast met de psychologische doorwerking van de pandemie, het milieu en de oorlog in Oost-europa is het in contact komen met wat JIJ ÉCHT WILT ontzettend belangrijk. Van moeten naar moeiteloos leven! JUIST NU!

Prachtige woorden maar wat betekent dit voor jou? Jij bent het meer dan waard om jouw belemmeringen en jouw oplossingen voor een moeiteloos leven te onderzoeken en te ontdekken! Als dat is wat jij écht wilt,  help ik jou op weg, wat jouw vertrekpunt ook is! 

De stille stem in je hart draagt jouw diepste waarheid.