EFFORTLESS COACHING

Een moeiteloze weg

Bevrijd je van oude overtuigingen en emoties 

Als je iets wezenlijks wilt veranderen in je leven,

als je daar zelf nog niet in geslaagd bent,

als je voelt dat het nu toch echt eens moet gebeuren.

Met Effortless Coaching begeleid ik jou om de antwoorden hierop in jezelf te vinden. De oplossingen en doelen die uit jezelf voortkomen bewerkstelligen een blijvende verandering. Maar als je die nieuw gevonden weg wilt inslaan stuit je bij de realisatie op al je oude en onbewuste remmingen en overtuigingen die zich weinig aantrekken van jouw bewust gekozen nieuwe koers! Die gaan we met simpele technieken samen oplossen.

  • Ophoping van dagelijkse stress  - Eenvoudige ademhalingstechnieken om te ontspannen
  • Onbewuste overtuigingen - Bewust worden en loslaten
  • Onverwerkte emoties - In onze aandacht brengen en herbeleven
  • Onbewust (be)dreigende situaties - Opsporen met simpele directe methodiek

Veel van wat wij in ons huidige leven als problemen ervaren is te herleiden tot eerdere en vaak vroege ervaringen in ons leven. Deze (vaak onbewuste) ervaringen zijn de bril waardoor we naar het hier en nu kijken en zijn een deel van onze persoonlijkheid geworden. Het bepaalt in grote mate onze reacties op onze omgeving en onze schijnoplossingen voor een 'veilige' toekomst. Het loskomen van die oude programmering is de weg naar de vrijheid die je wenst.

 

Met behulp van Effortless Coaching breng ik jou in contact met jouw natuurlijke staat. Daar voel jij op een directe manier wat jij echt wilt in jouw leven en welke dingen jou daar in jouw huidige situatie van weerhouden. Dit inzicht is de start van twee bewegingen: de eerste beweging is wég bij wat jou tegenhoudt om écht te leven zoals je wilt, en de tweede beweging is het omarmen van het leven dat eigenlijk bij jou hoort. Ik help jou stap voor stap op weg om alles wat jou tot nu toe nog niet is gelukt moeiteloos te realiseren. In de coaching gebruik ik de vijf beginselen van Co-active Coaching; luisteren, intuïtie, benieuwdheid, tot actie aanzetten en zelfmanagement.

Alles wat wij tijdens Effortless Coaching doen staat in het teken van de moeiteloosheid. Wij zoeken met elkaar de weg terug naar het moeiteloze leven waarin alles weer op een natuurlijke manier verloopt. Ons lichaam, ons hele systeem, werkt constant naar 'homeostasis' toe, een evenwichtige gezonde situatie, die we de ruimte gaan geven en leren toelaten. Jij zult je stap voor stap ontdoen van alle overbodige ballast en vrijer in het hier en nu komen te staan. Jouw beleving van het leven zal al heel snel lichter worden en moeiteloos aanvoelen! Het is de situatie waar je naartoe wilt en het is alle 'moeite' onderweg meer dan waard!

Effortless Coaching is een krachtige coachvorm, die de vier bewezen tools bundelt tot één uiterst effectieve methode. Effortless Coaching integreert de beginselen die de basis vormen van het werk van Bruce Lipton, Candace Pert, Tom Campbell, Deepak Chopra, Eckhart Tolle, Brandon Bays en Byron Katie tot één werkbare aanpak om jou als mens in de gewenste balans te brengen. Wil je meer weten over het onderliggende gedachtegoed van Effortless Coaching kijk dan op de website van Effortless Coaching Nederland

Het loskomen van jouw oude programmering is de weg naar de vrijheid die je wenst.